Διευρύνονται οι απώλειες της Wall (update)

Εξανεμίστηκαν τα αρχικά κέρδη της Wall Street με τους βασικούς δείκτες να κινούνται πλέον σε αρνητικό έδαφος αφού οι αυξανόμενες πετρελαϊκές τιμές και τα μακροοικονομικά νέα ενίσχυσαν τους φόβους των επενδυτών για την πορεία του πληθωρισμού. Κέρδη στις κύριες ευρωαγορές.

Εξανεμίστηκαν τα αρχικά κέρδη της Wall Street με τους βασικούς δείκτες να κινούνται πλέον σε αρνητικό έδαφος αφού οι αυξανόμενες πετρελαϊκές τιμές και τα μακροοικονομικά νέα ενίσχυσαν τους φόβους των επενδυτών για την πορεία του πληθωρισμού.

Αναλυτικότερα πτώση καταγράφει η μετοχή της ασφαλιστικής AIG, μετά το δημοσίευμα της Wall Street Journal που υποστήριζε ότι η έρευνα των αρμόδιων αρχών για τις πρακτικές της εταιρίας θα διευρυνθεί.

Πτώση σημειώνει και η μετοχή της Best Buy μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έτους της εταιρίας, που δεν ανταποκρίθηκαν στις εκτιμήσεις της αγοράς.

Στις 10.399 μονάδες κινείται ο Dow Jones με απώλειες 0,99%, ενώ πτώση 0,76% σημειώνει ο Nasdaq στις 1.984 μονάδες. Απώλειες 0,79% καταγράφει ο S&P 500.

Eν τω μεταξύ κέρδη 0,4% κατέγραψε ο FTSE 100, στις 4.914 μονάδες, ενώ ο Dax ενισχύθηκε 0,57%, στις 4.373 μονάδες. Κέρδη (0,3%) και για τον CAC, στις 4.080 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v