Με μικτά πρόσημα κινείται η Wall (update)

Μικτά πρόσημα επικρατούν στη Wall Street, με τη μετοχή της Infineon να πιέζει το Nasdaq, ενώ αντίθετα τα κέρδη της Mc Donalds κρατούν σε θετικό έδαφος το Dow Jones. Κέρδη στο Λονδίνο, απώλειες σε Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Μικτά πρόσημα επικρατούν στη Wall Street, με τη μετοχή της Infineon να πιέζει το Nasdaq, ενώ αντίθετα τα κέρδη της Mc Donalds κρατούν σε θετικό έδαφος το Dow Jones.

Αναλυτικότερα, η ”προειδοποίηση” της Infineon αναφορικά με την πορεία των πωλήσεων και των κερδών της το τρέχον τρίμηνο δημιουργεί πιέσεις στη μετοχή αλλά και το δείκτη Nasdaq. Η γερμανική εταιρία απέδωσε την αναμενόμενη υποχώρηση στα μεγέθη της, σε προβλέψεις της για ύφεση στον κλάδο των ημιαγωγών διεθνώς.

Αντίθετα σε θετικό έδαφος βρέθηκε η μετοχή της Mc Donalds, ύστερα από την αναβάθμιση που υπέστη, σε ”sector outperform” από την CIBC. Kέρδη σημειώνει η μετοχή της Pfizer, ύστερα από την αθωωτική απόφαση δικαστηρίου σε αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον της η Teva.

Eξάλλου, απώλειες καταγράφει η μετοχή της Procter & Gamble, αφού η UBS υποβάθμισε σε ”neutral” τη σύστασή της για την εταιρία.

Yηλότερα των 48 δολαρίων ανά βαρέλι κινούνται οι τιμές του αμερικανικού αργού, ενώ στα 46 δολάρια ανά βαρέλι διαμορφώνονται οι τιμές του Brent.

Στις 10.413 μονάδες κινείται ο δείκτης Dow Jones, σημειώνοντας κέρδη 0,19%, ενώ απώλειες 0,47%, στις 2.024 μονάδες βρίσκεται ο Nasdaq, με απώλειες 0,45%. Εξάλλου, κέρδη 0,08% καταγράφει ο S&P, στις 1.168 μονάδες.

Εν τω μεταξύ, με κέρδη 0,19% ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση ο FTSE 100, στις 4.812 μονάδες, ενώ απώλειες 0,14% σημείωσε ο Cac, στις 3.848 μονάδες. Απώλειες 0,28% για τον Dax, στις 4.201 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v