Διατηρείται το θετικό κλίμα στη Wall (update)

Συνεχίζεται το θετικό κλίμα στη Wall Street, με την άνοδο της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, την αναβάθμιση της Amazon απο την Bear Sterns αλλά και τα κέρδη επιμέρους τίτλων να παρέχουν στήριξη στους δείκτες. Με κέρδη ”έκλεισαν” Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Συνεχίζεται το θετικό κλίμα στη Wall Street, με την άνοδο της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, την αναβάθμιση της Amazon απο την Bear Sterns αλλά και τα κέρδη επιμέρους τίτλων να παρέχουν στήριξη στους δείκτες.

Aναλυτικότερα, στα υψηλότερα επίπεδα από τον Ιούλιο του 2004 διαμορφώθηκε ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης στις ΗΠΑ το Δεκέμβριο και συγκεκριμένα στο 102,3, έναντι εκτιμήσεων που έκαναν λόγο για περίπου 94.

Aναλυτές της αγοράς υποστηρίζουν ότι το θετικό κλίμα θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες συνεδριάσεις της Wall Street.

Στα εταιρικά νέα κέρδη σημειώνει η μετοχή της Amazon ύστερα από την αναβάθμιση σε ”Outperform” από την Bear Sterns. Άνοδο σημειώνει και η μετοχή της Pfizer κατόπιν της έγκρισης που έλαβε από την αρμόδια αρχή να διοχετεύσει στην αγορά το νέο της φάρμακο εναντίον μολύνσεως του αίματος.

Εξάλλου, κέρδη καταγράφουν μεταξύ άλλων εταιρίες που παράγουν προϊόντα που σχετίζονται με την καταγραφή και την πρόληψη των σεισμών.

Στις 10.832 μονάδες κινείται ο δείκτης Dow Jones καταγράφοντας κέρδη 0,52%, ενώ στις 2.170 μονάδες βρίσκεται ο ”τεχνολογικός” Nasdaq, με κέρδη 0,71%.

Εξάλλου κέρδη 0,53% καταγράφει ο S&P, στις 1.211 μονάδες.

Εν τω μεταξύ με κέρδη 0,19% ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση ο Cac, στις 3.824 μονάδες, ενώ ο γερμανικός Dax έκλεισε με κέρδη 0,62%, διαμορφούμενος στις 4.261 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v