Σε πτωτική τροχιά η Wall

Σε πτωτική τροχιά κινούνται οι δείκτες στη Wall Street, αφού τόσο η υποχώρηση των πετρελαϊκών τιμών όσο και τα κέρδη που καταγράφουν επιλεγμένοι τίτλοι δεν φαίνεται να αρκούν ώστε να στηρίξουν την αγορά. Με απώλειες ”έκλεισαν” Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Σε πτωτική τροχιά κινούνται οι δείκτες στη Wall Street, αφού τόσο η υποχώρηση των πετρελαϊκών τιμών όσο και τα κέρδη που καταγράφουν επιλεγμένοι τίτλοι δεν φαίνεται να αρκούν ώστε να στηρίξουν την αγορά.

Αναλυτικότερα, πτωτικά κινούνται οι πετρελαϊκές τιμές, με αφορμή τη φημολογία ότι οι ηπιότερες καιρικές συνθήκες που αναμένονται στις βορειοανατολικές περιοχές των ΗΠΑ, πιθανώς να ενισχύσουν τα αποθέματα. Στα 41,7 δολάρια ανά βαρέλι κινούνται οι τιμές του μαύρου χρυσού.

Εξάλλου, κέρδη σημειώνει η μετοχή της Wal – Mart, ύστερα από την επαναδιατύπωση των εκτιμήσεών της για τις πωλήσεις Δεκεμβρίου συγκεκριμένης κατηγορίας καταστημάτων της.

Σε θετικό έδαφος βρίσκεται και η μετοχή της Amazon κατόπιν ανακοινώσεως της εταιρίας πως οι πωλήσεις της την εορταστική περίοδο ήταν ιδιαίτερα υψηλές.

Αναλυτές της αγοράς εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία της Wall Street τονίζοντας ότι ”παραδοσιακά η αγορά την τελευταία εβδομάδα του έτους κινείται υψηλότερα”.

Στις 10.810 μονάδες βρίσκεται ο δείκτης Dow Jones, με απώλειες 0,15%, ενώ στις 2.153 μονάδες κινείται ο Nasdaq με απώλειες 0,31%. Πτώση 0,21%, στις 1.207 μονάδες καταγράφει ο S&P.

Εν τω μεταξύ στις 3.817 μονάδες κινήθηκε ο δείκτης Cac 40 με πτώση 0,13%, ενώ κατά 0,38% υποχώρησε ο Dax, στις 4.235 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v