Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηπιες διακυμάνσεις στη Wall με το βλέμμα στο Q3

Σταθεροποιητικές κινήσεις επικρατούν στη Wall, με δύο εταιρίες λιανικών πωλήσεων να προσφέρουν ευοίωνες ενδείξεις για την περίοδο ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων γ΄τριμήνου. Πτώση στις ευρωαγορές.

Σταθεροποιητικές κινήσεις επικρατούν στο αμερικανικό χρηματιστήριο, με δύο εταιρίες λιανικών πωλήσεων να προσφέρουν ευοίωνες ενδείξεις για την περίοδο ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων γ΄τριμήνου, που «επισήμως» ανοίγει μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,35% στις 9.697 μονάδες, ο S&P 0,13% στις 1.073 μονάδες, ο Nasdaq 0,03% στις 2.104 μονάδες.

Οι επιφυλακτικές κινήσεις στην σημερινή συνεδρίαση οφείλονται στην έναρξη της περιόδου ανακοίνωσης επιχειρηματικών κερδών γ΄τριμήνου, που ξεκινά σήμερα το βράδυ, μετά το κλείσιμο της Wall Street, με την ανακοίνωση της Alcoa.

Η Costco Wholesale κερδίζει 3%, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε μικρότερη της αναμενόμενης μείωση κερδών στο οικονομικό δ΄τριμηνο έως τον Αύγουστο και η Family Dollar 1,3%.

Οι επενδυτές προχωρούν σε κάποιες ρευστοποιήσεις, μετά από δύο κερδοφόρες συνεδριάσεις.

Κέρδη αποκομίζει η μετοχή της Coca-Cola, κατόπιν της αναβάθμισης της σύστασης της Deutsche Bank για την μετοχή της.

Σταθεροποιητική εικόνα επικράτησε και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με διόρθωση στις τράπεζες, μετά τα πρόσφατα σημαντικά κέρδη.

Ο δείκτης FTSE έκλεισε με πτώση 0,57%, ο DAX 0,31%, ενώ ο CAC 0,37% χαμηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v