Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνολογικές πιέσεις στη Wall Street

Οι τεχνολογικές πιέσεις επικρατούν μετά τα αποτελέσματα της Cisco καλύπτουν τις καλές διαθέσεις που δημιούργησε αρχικά η βελτίωση στην αγορά εργασίας και ωθούν χαμηλότερα την Wall Street.

Οι τεχνολογικές πιέσεις επικρατούν μετά την μείωση 46% στα κέρδη της Cisco καλύπτουν τις καλές διαθέσεις που δημιούργησε αρχικά η βελτίωση στην αγορά εργασίας και ωθούν χαμηλότερα την Wall Street.

Η επίδραση των ανακοινώσεων μεγεθών πωλήσεων από τις μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου των ΗΠΑ, είναι μικτή.

Μετά από ηπια ανοδικό άνοιγμα, ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί αυτή την ώρα 0,28% στις 9.256 μονάδες, ο S&P υποχωρεί 0,47% στις 998 μονάδες, ενώ ο Nasdaq εμφανίζει πτώση 0,69% στις 1979 μονάδες.

Τα futures «γύρισαν» ανοδικά όταν το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε την μείωση των αιτήσεων επιδόματος ανεργίας.

Αύριο ανακοινώνονται τα μεγέθη για την ανεργία στις ΗΠΑ τον Ιούλιο, που οι αναλυτές πιστεύουν ότι αυξήθηκε στο 9,7%.

Η μετοχή της Cisco Systems υποχωρεί 0,3%. Η Comcast κερδίζει 4% μετά την ανακοίνωση αύξησης κερδών 53%, ενώ η Unilever ενισχύεται 7%.

Η μετοχή της American International Group συνεχίζει το ανοδικό ράλι και κερδίζει 22%.

Οι αλυσίδες λιανεμπορίου, μεταξύ των οποίων Costco Wholesale , Limited Brands, Big Lots, επέδειξαν μικτή εικόνα πωλήσεων τον Ιούλιο.

Ανοδικά κινήθηκαν τα ασιατικά και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων τραπεζών και ασφαλειών προσέφεραν στήριξη στους βασικούς δείκτες των ευρωαγορών και αυτή την ώρα ο δείκτης FTSE ενισχύεται 1,44%, ο DAX 0,98%, ενώ ο CAC 1,11%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v