Ευκαιρία για διόρθωση δίνουν οι άνεργοι στη Wall

Με απώλειες ξεκίνησαν τη συνεδρίαση της Πέμπτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street. Η παραμονή του αριθμού των αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας πάνω από τις 400.000 ανησύχησε τους επενδυτές, που βρήκαν ευκαιρία για διόρθωση από τη χθεσινή άνοδο.

Με πτωτικές τάσεις ξεκίνησαν τη συνεδρίαση οι βασικοί δείκτες της Wall Street, καθώς τα νέα από την αγορά εργασίας δεν ήταν ενθαρρυντικά και επέτρεψαν την επικράτηση διορθωτικών τάσεων.

Ο αριθμός των ατόμων που συμπλήρωσαν αιτήσεις για επίδομα ανεργίας την εβδομάδα που τελείωσε στις 6 Απριλίου, κινήθηκε μεν πτωτικά σε σχέση με την προηγούμενη ενδομάδα, από τις 493.000 στις 438.000, παρέμεινε όμως πάνω από το όριο των 400.000, προκαλώντας ανησυχία στους επενδυτές.

Θετική επίδραση αναμένεται από τους αναλυτές να ασκήσει στη σημερινή συνεδρίαση η επικείμενη άφιξη του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή, ο οποίος θα έχει συνάντηση με το Γ. Αραφάτ μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στις 10.358 μονάδες ξεκίνησε τη συνεδρίαση ο Dow καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 0,23%. Πτωτικά κατά 0,50% κινείται και ο Nasdaq, στο επίπεδο των 1.758 μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v