Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νευρικότητα και μικρά κέρδη στη Wall Street

Με μικρές μεταβολές και νευρικότητα κινείται η Wall Street, με τα εταιρικά αποτελέσματα και την υποχώρηση των πετρελαϊκών τιμών να αποτελούν τους καταλύτες. Άνοδος σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Με μικρές μεταβολές και νευρικότητα κινείται η Wall Street με τα εταιρικά αποτελέσματα και την υποχώρηση των πετρελαϊκών τιμών να αποτελούν τους καταλύτες. Άνοδος σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Η τιμή του πετρελαίου διαμορφώνεται στα επίπεδα των 128 δολαρίων μετά την αλλαγή πορείας του τυφώνα Dolly ο οποίος δεν θα περάσει πλέον από περιοχές που βρίσκονται πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.

Στο επίκεντρο βρίσκεται και το σχέδιο διάσωσης των Fannie Mae και Freddie Mac καθώς η αμερικανική Βουλή αναμένεται να δώσει την έγκρισή της σήμερα και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας να υπογραφεί από τον Πρόεδρο Μπους.

Στις εταιρικές ειδήσεις κέρδη σημειώνει η Pfizer μετά την αύξηση των κερδών β΄ τριμήνου, ενώ πτώση σημειώνει η μετοχή της Washington Mutual ύστερα από τις ζημιές 3,3 δισ. δολαρίων στο β΄ τρίμηνο.

Κέρδη ύψους 3% για την Υahoo παρά την υποχώρηση που κατέγραψαν τα κέρδη της εταιρίας στο β΄ τρίμηνο.

Ο Dow Jones διαμορφώνεται στις 11.603 μονάδες με οριακά κέρδη 0,02%, ενώ ο Nasdaq κινείται στις 2.315 μονάδες με κέρδη 0,51%. Άνοδος 0,31% για τον S&P 500, που διαμορφώνεται στις 1.280 μονάδες.

Ο FTSE 100 κέρδισε 1,6%, στις 5.449 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχύθηκε 1,88%, στις 4.408 μονάδες. Κέρδη 1,45% για τον DAX 30, στις 6.536 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v