Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Βank of America στηρίζει τη Wall

Tα υψηλότερα των προσδοκιών αποτελέσματα της Bank of America χαρίζουν κέρδη στη Wall Street, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται η Yahoo! και ο φαρμακευτικός κλάδος, με αφορμή το deal με τη Roche. Kέρδη στις ευρωαγορές.

Tα υψηλότερα των προσδοκιών αποτελέσματα της Bank of America χαρίζουν κέρδη στη Wall, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται η Yahoo! και ο φαρμακευτικός κλάδος. Κέρδη καταγράφουν Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Πιο συγκεκριμένα, άνοδο που ξεπερνά το 12% σημειώνει η μετοχή της Bank of America καθώς τα κέρδη που σημείωσε η τράπεζα στο β΄ τρίμηνο υπερβαίνουν τις προβλέψεις των αναλυτών.

Τα θετικά μεγέθη της αμερικανικής τράπεζας ήρθαν να προστεθούν στα επίσης θετικά της Citigroup και της Wells Fargo.

Μικρή πτώση σημειώνει η μετοχή της Yahoo!, παρά τη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ της εταιρίας και του μεγαλομετόχου κ. C. Icahn, βάσει της οποίας ο τελευταίος θα καταλάβει μία θέση στο Δ.Σ. της εταιρίας.

Σε θετικό έδαφος και η Genentech μετά την προσφορά για την πλήρη εξαγορά της προς 43,7 δισ. από τη Roche.

Στο προσκήνιο βρίσκονται και οι τίτλοι των Apple, American Express, Merck και Schering που θα ανακοινώσουν αποτελέσματα μετά το πέρας της συνεδρίασης.

Στο μεταξύ, η τιμή του πετρελαίου διαμορφώνεται στα 131 δολάρια, ενώ ο χρυσός βρίσκεται στα 965 δολάρια ανά ουγκιά.

Ο Dow Jones κυμαίνεται στις 11.524 μονάδες, με κέρδη 0,24%, ενώ ο Nasdaq κερδίζει 0,3%, στις 2.289 μονάδες. Στις 1.263 μονάδες κινείται ο S&P με άνοδο 0,25%.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύεται 0,96%, στις 5.428 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC 40 καταγράφει άνοδο 1,74%, στις 4.299 μονάδες. Άνοδος 1,39% για τον DAX 30, στις 6.471 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v