Διορθώνει στο άνοιγμα ο Dow, θετικά ο Nasdaq

Με διορθωτικές τάσεις ξεκίνησε τη συνεδρίαση της Τρίτης ο δείκτης Dow Jones στη Wall Street, μετά τα δύο συνεχόμενα ”ράλι”. Τα θετικά νέα από την ανασκοίνωση του δείκτη στον τομέα παροχής υπηρεσιών ανεβάζουν κατά 0,18% το Nasdaq.

Χαμηλότερα ξεκίνησe, όπως ανέμεναν τα futures, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones,ενώ λίγο αργότερα άρχισε να εναλλάσσει τα πρόσημά του αναζητώντας κατεύθυνση. Οι επενδυτές φαίνεται ότι ξέμειναν από καλά νέα, ώστε να συνεχίσουν να τροφοδοτούν το ράλι της Wall, και προτίμησαν να ρευστοποιήσουν κάποια από τα κέρδη των προηγούμενων αποδόσεών της.

Η ανακοίνωση του δείκτη δραστηριότητας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών για το μήνα Φεβρουάριο, πάνω από το όριο του 50, στο 58,7 οδηγεί τον τεχνολογικό δείκτη σε κέρδη για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Να σημειωθεί ότι οι αναλυτές περίμεναν άνοδο από το 49,6 του Ιανουαρίου, στο 51.

Ο Dow Jones κινείται με ποσοστιαίες απώλειες 0,80%, στο επίπεδο των 10.504 μονάδων. Ο Nasdaq, διαμορφώνεται αντίθετα, ανοδικά κατά 0,18%, στο επίπεδο των 1.863 μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v