Wall Street: Συνέχεια στο μίνι ράλι

Συνεχίζουν το μίνι ράλι οι δείκτες στη Wall Street με σημείο αιχμής τις μετοχές του χρηματοοικονομικού κλάδου, διευρύνοντας τα κέρδη της προηγούμενης Παρασκευής, καθώς ενισχύονται οι προσδοκίες για την αμερικανική οικονομία.

Τα κέρδη που καταγράφουν οι μετοχές του χρηματοοικονομικού κλάδου, κατόρθωσαν να επισκιάσουν την αρνητική προειδοποίηση της εταιρίας πληροφορικής Oracle, σχετικά με την κερδοφορία του τρίτου τριμήνου.

Οι δείκτες στη Wall Street συνεχίζουν να καταγράφουν σημαντικά κέρδη μετά και το ξέσπασμα της Παρασκευής, καθώς ενισχύονται οι προσδοκίες για την θετική πορεία της αμερικανικής οικονομίας.

Ο δείκτης Dow Jones σημειώνει άνοδο κατά 1,4% ενώ ο Nasdaq αυξάνει τα κέρδη του περί το 1,8%.

Ωστόσο, λίγο έλειψε ο τεχνολογικός κλάδος να εξανεμίσει το μεγαλύτερο ποσοστό των κερδών του, ύστερα από την ανακοίνωση της εταιρίας πληροφορικής Oracle, η οποία προειδοποίησε πως οι πωλήσεις της θα είναι χαμηλότερες, κυρίως λόγω της μειωμένης ζήτησης στην ασιατική αγορά.

Μεγάλες απώλειες καταγράφει και η μετοχή της τηλεπικοινωνιακής εταιρίας NextWave, ύστερα από την ανακοίνωση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών ότι συμφώνησε να διευθετήσει τη διαμάχη σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την παροχή υπηρεσιών της εν λόγω εταιρίας, ύστερα από τη χρεοκοπία της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v