Ρευστοποιούν τα κέρδη στη Wall

Πτωτικές τάσεις ακολουθεί η αμερικανική αγορά ύστερα από τις τελευταίες δύο θετικές συνεδριάσεις, με τους επενδυτές να επιχειρούν να αφομοιώσουν τα macro στοιχεία για τα επιδόματα ανεργίας και τις παραγγελίες διαρκών αγαθών.

Πτωτικές τάσεις ακολουθεί η αμερικανική αγορά ύστερα από τις τελευταίες δύο θετικές συνεδριάσεις, με τους επενδυτές να αφομοιώνουν τα macro στοιχεία για τα επιδόματα ανεργίας και τις παραγγελίες διαρκών αγαθών.

Συγκεκριμένα, οι παραγγελίες διαρκών αγαθών κατέγραψαν άνοδο 2% το Μάρτιο έναντι εκτιμήσεων για υποχώρηση περί το 0,6%, ενώ και τα επιδόματα ανεργίας αυξήθηκαν στις 455.000 έναντι εκτιμήσεων για πτώση στις 425.000.

Στη διάρκεια της ημέρας το ενδιαφέρον των επενδυτών αναμένεται να επικεντρώσουν μετοχές εταιριών που ανακοινώνουν τα αποτελέσματα τριμήνου, με την International Paper και την SBC Communications να ξεχωρίζουν.

Εξάλλου, και η American Express πρόκειται να γνωστοποιήσει τα αποτελέσματά της για το πρώτο τρίμηνο, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αύξηση στα 52 σεντς ανά μετοχή.

Θετικά κινείται και η μετοχή της Qualcomm η οποία κατέγραψε υψηλότερα κέρδη και έσοδα στο πρώτο τρίμηνο ενώ παράλληλα αναθεώρησε τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη του έτους, κυρίως εξαιτίας της υψηλής ζήτησης για τους επεξεργαστές κινητών τηλεφώνων.

Ο δείκτης Dow Jones διαμορφώνεται στις 8461,39 μονάδες με πτώση 0,66% ενώ και ο S&P υποχωρεί περί το 0,64% στις 913,13 μονάδες. Ο Nasdaq διαμορφώνεται στις 1450,82 μονάδες με πτώση 1,05%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v