Βρήκε το... δρόμο της η Wall;

Τις ανοδικές προσυνεδριακές τάσεις φαίνεται ότι ακολούθησε η Wall Street στο μέσον της συνεδρίασης. Οι αναβαθμίσεις στις μετοχές των Sun και της Worldcom από Merill και Morgan αντίστοιχα έδωσαν ώθηση στο Nasdaq. Ανοδικά κατά 0,35% και ο Dow.

Σταθερά προς τα επάνω κινείται κατά το μέσον της συνεδρίασης η Wall Street, μετά από νευρικό άνοιγμα. Η αναβάθμιση δύο εταιριών τεχνολογίας από τραπεζικούς οίκους έδωσε στον πολύπαθο Nasdaq την ώθηση που μάταια έψαχνε κατά τις τελευταίες πέντε συνεδριάσεις.

Η Merril Lynch αναβάθμισε τη μετοχή της Sun Microsystems, από ’ουδέτερη θέση’ σε ’αγορά’, ενώ η Morgan Stanley, αυτή της κατασκευάστριας τηλεπικοινωνιακού υλίκού Worldcom από ’μακροπρόθεσμη αγορά’ σε ’αγορά’.

Ψηλότερα κατά 0,32% κινείται αυτή την ώρα ο Nasdaq, στην περιοχή των 1.787,9 μονάδων. Ανοδικά κινείται και ο Dow Jones, μετά και την ανακοίνωση της πτώσης του δείκτη των αποθεμάτων στο χονδρικό εμπόριο κατά 0,6%. Αυτή την ώρα καταγράφει ποσοστιαία άνοδο της τάξης του 0,35% και διαμορφώνεται στις 9.659,35 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v