Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με νέα υψηλά 6 ετών φλερτάρει ο Dow

Ανοδικά κινούνται οι δείκτες της Wall Street με την αγορά να εστιάζει την προσοχή της στα αποτελέσματα α΄ τριμήνου των εταιριών αλλά και τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία. Θετικό κλίμα σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Ανοδικά κινούνται οι δείκτες της Wall Street με την αγορά να εστιάζει την προσοχή της στα αποτελέσματα α΄ τριμήνου των εταιριών αλλά και τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία.

Ειδικότερα άνοδο 13,8% κατέγραψαν οι πωλήσεις νέων κατοικιών στις ΗΠΑ το Μάρτιο καθώς ανήλθαν στις 1,21 εκατομμύρια, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις των αναλυτών.

Εξάλλου ενισχυμένες κατά 6,1% διαμορφώθηκαν οι παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών Μαρτίου.

Στις εταιρικές ειδήσεις σε θετικό έδαφος κινείται η General Motors μετά την αναβάθμιση που υπέστη από την Merrill Lynch.

Σε θετικό έδαφος βρίσκονται ακόμα οι Colgate και Pepsico ύστερα από τα υψηλότερα του αναμενόμενου κέρδη τριμήνου που ανακοίνωσαν.

Στο Nyse η αναλογία ανοδικών – πτωτικών διαμορφώνεται στο τρία προς δύο, ενώ στο Nasdaq στο πέντε προς τέσσερα.

Ο Dow κινείται στις 11.356 μονάδες με κέρδη 0,65%, ενώ ο Nasdaq κερδίζει 0,28%, στις 2.336 μονάδες. Κέρδη 0,47% για τον S&P, που κινείται στις 1.307 μονάδες.

Ο FTSE 100 ενισχύθηκε κατά 0,29%, στις 6.104 μονάδες, ενώ ο Dax κέρδισε 0,47%, στις 6.107 μονάδες. Κέρδη 0,32% για τον Cac που έκλεισε στις 5.252 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v