Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται η αποκόμιση κερδών στη Wall Street

Πτώση καταγράφουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street με την αποκόμιση κερδών να συνεχίζεται, ενώ οι επενδυτές εστιάζουν την προσοχή τους στα αποτελέσματα των εισηγμένων εταιριών. Μικτές τάσεις στις κύριες ευρωαγορές.

Πτώση καταγράφουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street με την αποκόμιση κερδών να συνεχίζεται, ενώ οι επενδυτές εστιάζουν την προσοχή τους στα αποτελέσματα των εισηγμένων εταιριών.

Αναλυτικότερα απώλειες καταγράφει η μετοχή της Dupont παρά την υψηλότερη του αναμενόμενου αύξηση των κερδών α΄ τριμήνου που ανακοίνωσε. Αντίθετα η AT&T κινείται ανοδικά καθώς κατέγραψε κέρδη που κινήθηκαν στο άνω εύρος των εκτιμήσεων της αγοράς.

Κέρδη σημειώνει η Sun Microsystems που ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας θα κρατήσει μόνο τον ”τίτλο” του επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εξάλλου, πτωτικά και στα επίπεδα των 72 δολαρίων ανά βαρέλι κυμαίνονται οι πετρελαϊκές τιμές.

Ο Dow Jones κινείται στις 11.292 μονάδες, με απώλειες 0,39%, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί κατά 0,3%, στις 2.326 μονάδες. Πτώση 0,51% για τον S&P, που κινείται στις 1.301 μονάδες.

Ο FTSE 100 υποχώρησε κατά 0,2%, στις 6.086 μονάδες, ενώ ο Cac κέρδισε 0,27%, στις 5.235 μονάδες. Στις 6.078 μονάδες ο Dax, σχεδόν αμετάβλητος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v