Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηπια πτώση καταγράφει η Wall Street

Πτωτικά κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στις τιμές του πετρελαίου και στα αποτελέσματα εταιριών. Aπώλειες σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Πτωτικά κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στις τιμές του πετρελαίου και στα αποτελέσματα εταιριών.

Ειδικότερα υποχωρούν στα επίπεδα των 73 δολαρίων ανά βαρέλι οι τιμές του μαύρου χρυσού μετά τις δηλώσεις του πρόεδρου του ΟΠΕΚ αναφορικά την προσφορά και την ζήτηση πετρελαίου.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν αναλυτές της αγοράς, το θέμα των τιμών του πετρελαίου θα συνεχίσει να ταλανίζει τις αγορές. Μάλιστα μερίδα εξ αυτών χαρακτήρισε παροδική την υποχώρηση των τιμών.

Στις εταιρικές ειδήσεις ανοδικά κινείται η μετοχή της Caterpillar που σημείωσε υψηλότερη του αναμενόμενου αύξηση των κερδών α΄ τριμήνου. Αντίθετα απώλειες καταγράφει η μετοχή της American Express που σημείωσε αύξηση στα κέρδη αλλά τα έσοδα ΄της δεν ικανοποίησαν την αγορά.

Σημαντική υποχώρηση καταγράφει η TD Ameritrade μετά την προειδοποίηση που απηύθυνε στην αγορά, αναφορικά με τα αναμενόμενα μεγέθη β΄ τριμήνου.

Στις 11.343 μονάδες κινείται ο Dow Jones, με πτώση 0,04%, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί κατά 0,32%, στις 2.335 μονάδες. Πτώση 0,22% για τον S&P, που κινείται στις 1.308 μονάδες.

Απώλειες 0,59% σημείωσε ο Cac, στις 5.221 μονάδες, ενώ ο FTSE 100 υποχώρησε στις 6.098 μονάδες. Πτώση 0,26% για τον Dax, στις 6.079 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v