Πάνω το πετρέλαιο εν αναμονή αποθεμάτων ΗΠΑ

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, εν μέσω προσδοκιών ότι η έκθεση για τα αμερικανικά διαθέσιμα αποθέματα που θα δοθεί αύριο στη δημοσιότητα θα επιβεβαιώσει την ενίσχυση της ζήτησης για πετρέλαιο στις ΗΠΑ.

Εν μέσω προσδοκιών ότι η έκθεση για τα αμερικανικά διαθέσιμα αποθέματα που θα δοθεί αύριο στη δημοσιότητα θα επιβεβαιώσει την ενίσχυση της ζήτησης για πετρέλαιο στις ΗΠΑ, οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές σημειώνουν άνοδο. Στην άνοδο των τιμών συμβάλλουν επίσης η άρση των περιορισμών για τις εξαγωγές πετρελαίου στην Αργεντινή.

Στην άνοδο των τιμών συμβάλλουν επίσης η άρση των περιορισμών για τις εξαγωγές πετρελαίου στην Αργεντινή.

Ειδικότερα, στην ηλεκτρονική αγορά της Νέας Υόρκης, η τιμή του αργού σημειώνει άνοδο 0,24% και διαπραγματεύεται στα 26,18 δολάρια το βαρέλι, ενώ στο Λονδίνο η τιμή του brent για συμβόλαια παράδοσης Ιουλίου κινείται ανοδικά κατά 0,35% και διαμορφώνεται στα 25,34 δολάρια ανά βαρέλι.

Στο μεταξύ η τιμή του χρυσού σημειώνει και νέα πτώση 1,10%, εξαιτίας της ενίσχυσης του αμερικανικού νομίσματος έναντι των ισχυροτέρων ξένων νομισμάτων. Το πολύτιμο μέταλο διαπραγματεύεται αρκετά κάτω από τα επίπεδα των 320 δολαρίων, και πιο συγκεκριμένα, στα 318,05 δολάρια η ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v