Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 0,7% για το πετρέλαιο στα $81,67

Έντονη μεταβλητότητα επικράτησε κατά την συνεδρίαση της Τρίτης, με τα εμπορεύματα να πιέζονται αρχικά έπειτα από την αύξηση των bank reserve ratios σε μερικές Κινεζικές τράπεζες.

Έντονη μεταβλητότητα επικράτησε κατά την συνεδρίαση της Τρίτης, με τα εμπορεύματα να πιέζονται αρχικά έπειτα από την αύξηση των bank reserve ratios σε μερικές Κινεζικές τράπεζες, ενώ στην συνέχεια, η επιβεβαίωση από την FED ότι προτίθεται να προβεί σε νέα πιστωτική χαλάρωση εξασθένησε το δολάριο οδηγώντας τόσο τα μέταλλα όσο και το ενεργειακό μπλοκ κοντά στα υψηλά της συνεδρίασης.

Όσον αφορά το ενεργειακό μπλοκ, το light crude oil (σειρά Νοεμβρίου’10) έκλεισε το floor trading στα $81,67/βαρέλι, με απώλειες της τάξης του -0.70% και χαμηλό στα $80.88/βαρέλι, ενώ στα προϊόντα του αργού η εικόνα ήταν διαφορετική, με τη σειρά Νοεμβρίου’10 για το πετρέλαιο θέρμανσης να κλείνει στα $226.25cents/γαλόνι, με παρόμοιες απώλειες.
 
Την ίδια ώρα, η σειρά Νοεμβρίου’10 για την RBOB Gasoline διαμορφώθηκε στα $212.39cents/γαλόνι, με σημαντικές απώλειες της τάξης του -1,90%.

Στο μπλοκ των πολύτιμων μετάλλων, τα futures του χρυσού για το Δεκ.’10 τερμάτισαν τη συνεδρίαση στα $1346,70/ουγκιά, με ημερήσιες απώλειες της τάξης του -0.70%, ενώ η σειρά Δεκ.’10 για το ασήμι έκλεισε με απώλειες της τάξης του -0,90%, κλείνοντας την ημέρα στα $23.147/ουγκιά.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v