Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 2% για το πετρέλαιο στα $82,38

Συνεδρίασης ανατροπών την Πέμπτη στις αγορές εμπορευμάτων, καθώς τόσο το ενεργειακό μπλοκ, όσο και τα μέταλλα μετά από την συνεχιζόμενη άνοδο τους υποχρεώθηκαν σε σημαντική υποχώρηση.

Συνεδρίασης ανατροπών την Πέμπτη στις αγορές εμπορευμάτων, καθώς τόσο το ενεργειακό μπλοκ, όσο και τα μέταλλα μετά από την συνεχιζόμενη άνοδο τους υποχρεώθηκαν σε σημαντική υποχώρηση επηρεασμένα σε μεγάλο βαθμό από την κίνηση των νομισμάτων.

Ειδικότερα, to light crude oil (Συμβόλαιο Νοεμβρίου) έκλεισε στα 82,38$/βαρέλι σημειώνοντας απώλειες 2%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε βρεθεί αισθητά υψηλότερα στα 84,43$/βαρέλι.

Αντίστοιχη η εικόνα και στα προϊόντα, με το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Νοεμβρίου) να κλείνει στα 225,18cents/γαλόνι με απώλειες 2,3%, ενώ η βενζίνη (Συμβόλαιο Νοεμβρίου) με κλείσιμο στα 211,80cents/γαλόνι κατέγραψε σημαντικές απώλειες 1,8%.
 
Στο μπλοκ των μετάλλων τώρα είχαμε ανάλογη εικόνα, καθώς ο χρυσός (Συμβόλαιο Δεκεμβρίου) μετά το συνεχόμενο ιστορικό ρεκόρ στα 1366$/ουγκιά, υποχρεώθηκε σε απώλειες αποκόμισης κερδών, φτάνοντας μέχρι και τα 1326,5$.ουγκιά, για να κλείσει την συνεδρίαση στα 1335$/ουγκιά με απώλειες 1%.

Το ασήμι σε ανάλογους ρυθμούς, έκλεισε στα 22,584$/ουγκιά, με απώλειες 2%.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα το δολάριο προσπάθησε να ανακτήσει μέρος από το χαμένο έδαφος του τελευταίου διαστήματος, κλείνοντας την ημέρα κοντά στο 1,3900, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε υποχωρήσει μέχρι και το 1,4022 έναντι του ευρώ.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v