Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια άνοδος 2,9% για το πετρέλαιο στα $74,05

Σημαντικά κέρδη κατέγραψαν τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του petroleum complex κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης, ανακτώντας το σύνολο των απωλειών της προηγούμενης ημέρας.

Σημαντικά κέρδη κατέγραψαν τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του petroleum complex κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης, ανακτώντας το σύνολο των απωλειών της προηγούμενης ημέρας και στηριζόμενα στο θετικό κλίμα που επεκράτησε στα χρηματιστήρια σε αμφότερες τις πλευρές του Ατλαντικού.
 
Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Αυγούστου) τερμάτισε τη συνεδρίαση στο floor στα 74.05 $/βαρέλι, ενισχυμένο κατά 2.9%, ενώ την ίδια ώρα και τα προϊόντα κατέγραψαν αντίστοιχα κέρδη, με το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Αυγούστου) να διαμορφώνεται στα 197.9 cents/γαλόνι (3.2%) και τη βενζίνη (Συμβόλαιο Αυγούστου) στα 202.6 cents/γαλόνι, με κέρδη 2.75%.

Στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων εξάλλου, η εικόνα ήταν τελικά θετική μετά από αρκετές διακυμάνσεις.

Ο χρυσός (Συμβόλαιο Αυγούστου) έκλεισε στο Comex με μικρά κέρδη της τάξεως του 4% και βρέθηκε στα 1198.6 $/ουγκιά (+0.3%), ενώ το ασήμι (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) διαμορφώθηκε στα 18 $/ουγκιά, με κέρδη 0.8%.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v