Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακά κέρδη για το πετρέλαιο στα $76,53

Με κέρδη έκλεισαν τη συνεδρίαση της Πέμπτης στο Comex τα συμβόλαια σε χρυσό και άργυρο στο μπλοκ των πολύτιμων μετάλλων.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡΒ


Με κέρδη έκλεισαν τη συνεδρίαση της Πέμπτης στο Comex τα συμβόλαια σε χρυσό και άργυρο στο μπλοκ των πολύτιμων μετάλλων, καθώς η διακράτηση των βραχυπρόθεσμων επιπέδων στήριξης λειτούργησε ως θετικός καταλύτης και έδωσε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στους αγοραστές.

Τα συμβόλαια του κίτρινου μετάλλου, παράδοσης Αυγούστου, τερμάτισαν το floor session κοντά στα υψηλά της ημέρας και έκλεισαν στα $1245.9 ανά ουγκιά (0.9%), ενώ ανάλογη ενδοσυνεδριακή συμπεριφορά είχε και το ασήμι, με τα futures του Ιουλίου να διαμορφώνονται στο κλείσιμο στα $18.736 (1.5%) καταγράφοντας υψηλό ημέρας στα $18.81.

Όσον αφορά στο petroleum complex, στο χρηματιστήριο Nymex της Νέας Υόρκης το light crude oil παράδοσης Αυγούστου έκλεισε στο floor στα 76.53 $/βαρέλι, με οριακά κέρδη και διακύμανση $75.29-76.64, ενώ στα products, το πετρέλαιο θέρμανσης (συμβόλαιο Ιουλίου) διαμορφώθηκε στα $205.73 cents/γαλόνι (-0.6%) και η βενζίνη (συμβόλαιο Ιουλίου) στα $209.08 cents/γαλόνι (+0.40%).

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v