Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 1,2% για το πετρέλαιο στα $72,07

Συνέχεια των πιέσεων κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος για τις δύο κύριες κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων, με το petroleum complex να κλείνει προς τα χαμηλά της ημέρας.

Συνέχεια των πιέσεων κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος για τις δύο κύριες κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων, με το petroleum complex να κλείνει προς τα χαμηλά της ημέρας, ενώ στα πολύτιμα μέταλλα ο χρυσός προσπάθησε να σταθεροποιηθεί μετά το χθεσινό sell off.

Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Αυγούστου) βρέθηκε στο κλείσιμο του floor στα 72.07 $/βαρέλι, με απώλειες 1.2%, ενώ την ίδια ώρα τα προϊόντα κατέγραφαν αντίστοιχες απώλειες, με το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Αυγούστου) στα 191.26 cents/γαλόνι και τη βενζίνη (Συμβόλαιο Αυγούστου) στα 197.61 cents/γαλόνι.

Στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων, η νευρικότητα δεν έλειψε ούτε την Παρασκευή μετά τη χθεσινή έντονα πτωτική συνεδρίαση.

Ο χρυσός (Συμβόλαιο Αυγούστου) έκλεισε στα 1207.7 ανά ουγκιά, κερδίζοντας μόλις 1$, ενώ το ασήμι (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) διαμορφώθηκε στα 17.719 $/ουγκιά, ελαφρώς χαμηλότερα.

Σημειώνεται ότι το δολάριο υποχώρησε έναντι του ευρώ μέχρι και το 1.2617, για να επιστρέψει αργά το βράδυ στα 1.2540.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v