Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άνοδος πετρελαίου 2% μετά τις παρεμβάσεις

Ανοδική πορεία, για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση, για τον «μαύρο χρυσό», ο οποίος βοηθάτε και από τις συνεχιζόμενες παρεμβάσεις στις αγορές, καθώς οι επενδυτές μοιάζουν να επιστρέφουν. Υποχώρηση 2% για τον χρυσό.

Ανοδική πορεία, για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση, για τον «μαύρο χρυσό», ο οποίος βοηθάτε και από τις συνεχιζόμενες παρεμβάσεις στις αγορές, καθώς οι επενδυτές μοιάζουν να επιστρέφουν.

Η απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών και της Fed να καταθέσουν πρόταση για δημιουργία οργανισμού ο οποίος θα «αναλαμβάνει» τις προβληματικές τράπεζες, βοηθά τους επενδυτές να επιστρέψουν στο σύνολο των αγορών, μεταξύ των οποίων και αυτή διαπραγμάτευσης πετρελαίου.

Αντίθετα ασκεί πιέσεις στην αγορά μετάλλων, με τον χρυσό να διακόπτει το διήμερο ράλι του και να κινείται χαμηλότερα, πλησίον των 830,08 δολαρίων ανά ουγκιά στο Λονδίνο, με πτώση 2,4%.

Θετική πορεία για το προθεσμιακό συμβόλαιο Οκτωβρίου στη Ν. Υόρκη, για το αμερικανικό αργό, το οποίο ενισχύεται 2,04% στα 99,88 δολάρια. Σε ανάλογη πορεία κινείται και το προθεσμιακό συμβόλαιο Νοεμβρίου του Brent, το οποίο αγγίζει το επίπεδο των 97,28 δολαρίων, με κέρδη της τάξης του 2,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v