Σε υψηλά επίπεδα οι τιμές του αργού

Ανοδο καταγράφουν σήμερα οι τιμές του αργού στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για ράλι.

Ανοδο καταγράφουν σήμερα οι τιμές του αργού στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για ράλι. Στο Λονδίνο η τιμή του brent αγγίζει τα 30 δολάρια.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά στις τιμές στο Λονδίνο η τιμή του brent για συμβόλαια παράδοσης Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται στα 30 δολάρια ανά βαρέλι, σημειώνοντας άνοδο 1,59%. Στη Νέα Υόρκη η τιμή του αργού διαμορφώνεται στα 32,20 δολάρια ανά βαρέλι, σημειώνοντας άνοδο 1,13%.

Οι συναλλασσόμενοι εξακολουθούν να ανησυχούν για την εξέλιξη της παραγωγής πετρελαίου στο Ιράκ, παρά την ελαφρά ανάκαμψη που έχει παρατηρηθεί τελευταία και η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι κυμαίνεται στα ίδια σχεδόν προπολεμικά επίπεδα.

Στο μεταξύ ο ΟΠΕΚ αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να διατηρήσει το όριο των ποσοστώσεων στα 25,4 εκ. βαρέλια ημερησίως και η επόμενη συνάντηση είναι πάλι στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στα χθεσινά επίπεδα διαπραγματεύεται η τιμή του χρυσού. Ειδικότερα, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου η τιμή του χρυσού διαπραγματεύεται στα 349,75 δολάρια ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v