Ανοδικές τάσεις για το πετρέλαιο

Ανοδο καταγράφουν οι τιμές του αργού στις διεθνείς αγορές πετρελαίου παρά τα στοιχεία για αύξηση των αποθεμάτων, τα οποία διαμορφώθηκαν σε υψηλά διετίας. Ελαφρά άνοδο σημειώνει και σήμερα η τιμή του χρυσού η οποία διαμορφώνεται στα 352 δολάρια.

Ανοδο καταγράφουν οι τιμές του αργού στις διεθνείς αγορές πετρελαίου παρά τα στοιχεία για αύξηση των αποθεμάτων, τα οποία διαμορφώθηκαν σε υψηλά διετίας.

Οσον αφορά στις τιμές, στο Λονδίνο η τιμή του brent για συμβόλαια παράδοσης Απριλίου διαμορφώνονται στα 32,02 δολάρια ανά ουγκιά, σημειώνοντας άνοδο 1,46%. Στη Νέα Υόρκη η τιμή του αργού διαπραγματεύεται στα 35,18 δολάρια ανά βαρέλι, σημειώνοντας άνοδο 1,26%.

Όπως επισημαίνουν αναλυτές της αγοράς οι τιμές εξακολουθούν να επηρεάζονται αρνητικά από τις γεωπολιτικές εξελίξεις, την μείωση των εξαγωγών από τη Βενεζουέλα μετά την απεργία.

Στο μεταξύ σταθεροποιητικά, παρά την σημαντική εξασθένηση του αμερικανικού νομίσματος κινείται η τιμή του χρυσού. Το πολύτιμο μέταλλο διαπραγματεύεται στα 352 δολάρια ανά ουγκιά, σημειώνοντας άνοδο 0,14%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v