Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδος τιμών σε πετρέλαιο και χρυσό

Ανοδο καταγράφουν και σήμερα οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές στον απόηχο της χθεσινής ανακοίνωσης Αμερικανικού Πετρελαϊκού Ινστιτούτου περί μείωσης των πετρελαϊκών αποθεμάτων των ΗΠΑ. Ανοδικά κινούνται και οι τιμές του χρυσού.

Ανοδο καταγράφουν και σήμερα οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές στον απόηχο της χθεσινής ανακοίνωσης Αμερικανικού Πετρελαϊκού Ινστιτούτου περί μείωσης των πετρελαϊκών αποθεμάτων των ΗΠΑ.

Η τιμή του αργού στο NYMEX διαμορφώνεται στα 20,98 δολάρια ανά βαρέλι, (στο +0,03%), ενώ η τιμή του brent στην αγορά του Λονδίνου διαμορφώνεται στα 20,38 δολάρια ανά βαρέλι.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών της αγοράς οι τιμές ενισχύθηκαν μετά τη δήλωση του Νορβηγού υπουργού πετρελαίου, ότι η χώρα του ”δεν έχει σκοπό να ακυρώσει τη συμφωνία της με τον ΟΠΕΚ για μειωμένη ημερήσια παραγωγή και ότι περιμένει και από τη Ρωσία να κάνει το ίδιο”.

Στο μεταξύ η χθεσινή μεγάλη πτώση των χρηματιατηρίων στην Νέα Υόρκη οδήγησε σε υψηλότερα επίπεδα την τιμή του χρυσού ο οποίος διαπραγματεύεται στα 293,75 δολάρια ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v