Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νευρική σήμερα η αγορά πετρελαίου

Με νευρικότητα φαίνεται να κινείται σήμερα η διεθνής αγορά πετρελαίου, επηρεασμένη από τη χθεσινή υποχώρηση του brend στο Λονδίνο. To NYMEX βρίσκεται στο –0,55% και η λονδρέζικη αγορά να αναζητεί κατεύθυνση, ενώ ο χρυσός κυμαίνεται στα 296,45 δολ.

Νευρικά φαίνεται να κινείται σήμερα η διεθνής αγορά πετρελαίου, επηρεασμένη από τη χθεσινή υποχώρηση του brend στο Λονδίνο, με το NYMEX να βρίσκεται στο –0,55% και τη λονδρέζικη αγορά να αναζητεί κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, η τιμή του NYMEX έκλεισε με υποχώρηση της τάξεως του 0,55% στα 20,95 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το brend στο Λονδίνο φαίνεται να αναζητεί κατεύθυνση και αυτή την ώρα διαπραγματεύεται στο +0,01% και στα 20,34 δολάρια.

Χθες, η τιμή του μαύρου χρυσού έχασε έως και 2,1% της αξίας της, λόγω της φήμης ότι τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ, έχουν αυξηθεί για έκτη εβδομάδα, γεγονός που θα μειώσει τις ανάγκες των διυλιστηρίων να αγοράσουν αργό πετρέλαιο. Αναλυτές εκτιμούν ότι η πτωτική τάση αυτή, αν και δεν θα διατηρηθεί πολύ, θα επηρεάσει τις τιμές και σήμερα, έως ότου η αγορά βρει τις ισορροπίες της.

Όσον αφορά στην αγορά μετάλλων, ο χρυσός ακολουθεί πτωτική πορεία σήμερα υποχωρώντας κατά 1,30%, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και να κυμαίνεται στα 296,45 δολάρια ανά ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v