Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύεται το πετρέλαιο

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται 0,65% στα 45,18 δολάρια το βαρέλι, ενώ το Brent διαπραγματεύεται στα 46,60 δολάρια και εμφανίζει άνοδο 0,98%. Άνοδος για το χρυσό και το ασήμι.

Ανοδικά κινείται το πετρέλαιο, καθώς οι επενδυτές –αν και επιφυλακτικοί- αναμένουν νίκη της Χίλαρι Κλίντον στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται κατά 0,65% στα 45,18 δολάρια το βαρέλι, ενώ το Brent εμφανίζει άνοδο 0,98% και διαπραγματεύεται στα 46,60 δολάρια το βαρέλι.

«Οι επενδυτές ξαναμαζεύτηκαν στον τομέα της ενέργειας», καθώς οι δημοσκοπήσεις δίνουν το προβάδισμα στην Χίλαρι Κλίντον έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, εξήγησε η ANZ Bank, κυρίως διότι θεωρούν πως η Δημοκρατική υποψήφια θα προσφέρει περισσότερη βεβαιότητα και σταθερότητα.

«Οι κινεζικές εισαγωγές πετρελαίου (...) χαλάρωσαν ελαφρώς τον Οκτώβριο αλλά παρέμειναν σε αυξημένα επίπεδα (σε ετήσιους όρους)», πρόσθεσε η τράπεζα.

Ανοδικά κινούνται και ο χρυσός και το ασήμι. Ο χρυσός ενισχύεται κατά 0,38% στα 1.284,30 δολάρια η ουγγιά, ενώ το ασήμι εμφανίζει άνοδο 0,85% στα 18,305 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v