Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εσπασε το πτωτικό σερί το αργό με οριακά κέρδη 0,1%

Στα 55,93 δολάρια το βαρέλι έκλεισε η αμερικάνικη ποικιλία του αργού σε μια συνεδρίαση έντονων διακυμάνσεων. Κάτω από τα 60 δολάρια έμεινε το Brent, σε χαμηλό πέντε ετών.

Η τιμή του αργού έκλεισε δύο σεντς υψηλότερα την Τρίτη, μετά από μια συνεδρίαση έντονων διακυμάνσεων στην οποία υποχώρησε ως και τα 53,60 δολάρια το βαρέλι και σκαρφάλωσε μέχρι και τα 57,15 δολάρια το βαρέλι.

Το συμβόλαιο της ποικιλίας WTI παραδόσεως Ιανουαρίου έκλεισε στα 55,93 δολάρια το βαρέλι, σημειώνοντας άνοδο μικρότερη από 0,1% και βάζοντας τέλος στο σερί τεσσάρων πτωτικών συνεδριάσεων.

Το πετρέλαιο Brent έμεινε κάτω από τα 60 δολάρια το βαρέλι, φτάνοντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ως και τα 58,50 δολάρια. Αυτή την στιγμή η τιμή του συμβολαίου παραδόσεως Ιανουαρίου υποχωρεί 2,1% στα 59,80 δολάρια, επίπεδο που είναι το χαμηλότερο από τον Μάιο του 2009.

Χαμηλότερα κινήθηκε ο χρυσός. Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Φεβρουαρίου υποχώρησε 1,1% στα 1.194 δολάρια ανά ουγκιά. Πρόκειται για το πέμπτο διαδοχικό αρνητικό κλείσιμο, το χειρότερο σερί για το πολύτιμο μέταλλο από τις 6 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v