Ανοδικά και σήμερα το γεν έναντι ευρώ - δολαρίου

Το γεν διεύρυνε τα κέρδη του έναντι του ευρώ, κατά τις σημερινές συναλλαγές, ενώ κατοχύρωσε αυτά που σημείωσε έναντι του δολαρίου, καθώς η άνοδος των μετοχικών τιμών στη χρηματιστηριακή αγορά του Τόκιο τόνωσε τη ζήτηση για γεν.

Το γεν διεύρυνε τα κέρδη του έναντι του ευρώ, κατά τις σημερινές συναλλαγές, ενώ κατοχύρωσε αυτά που σημείωσε έναντι του δολαρίου, καθώς η άνοδος των μετοχικών τιμών στη χρηματιστηριακή αγορά του Τόκιο τόνωσε τη ζήτηση για ιαπωνικό νόμισμα.

Η χθεσινή απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να διατηρήσει αμετάβλητα τα αμερικανικά επιτόκια ήταν ελαφρώς υποστηρικτική για το δολάριο καθώς πυροδότησε εκτίναξη των μετοχικών τιμών στη Wall Street χθες, αλλά η ζήτηση για γεν ήταν μεγαλύτερη και αυτό λειτούργησε ανασχετικά για το αμερικανικό νόμισμα.

Το ιαπωνικό νόμισμα ενισχύθηκε αρχικά έναντι του δολαρίου έως και στα 116,01 γεν ανά δολάριο πριν υποχωρήσει εκ νέου στα χθεσινοβραδινά επίπεδα. Παράλληλα, η ισοτιμία του με το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα ανήλθε στα 129,29 γεν ανά ευρώ πριν εξασθενήσει και πάλι.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 1,1235 δολάρια, έναντι 1,1161 δολαρίων το πρωί και 1,1174 δολαρίων χθες. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώνεται στα 1,1235 δολάρια ανά ευρώ. Η ισοτιμία εξάλλου του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 129,710 γεν ανά ευρώ, έναντι 129,805 γεν ανά ευρώ το πρωί και 129,77 γεν ανά ευρώ χθες. Τέλος, το δολάριο γεν διαμορφώνεται στα 116,18 γεν, έναντι 116,30 γεν το πρωί και 116,14 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v