Σε άνοδο το ευρωπαϊκό νόμισμα

Η απουσία οικονομικών δεικτών και η επιφυλακτική στάση εν αναμονή σειράς ανακοινώσεων οικονομικών αποτελεσμάτων από αμερικανικές εταιρίες τους οδήγησαν σε τοποθετήσεις σε νομίσματα με υψηλότερες αποδόσεις.

Σημαντική άνοδο κατέγραψε, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος η ισοτιμία του ευρώ με το γεν.

Καθώς οι συναλλασσόμενοι επέστρεψαν από τις διακοπές του Πάσχα, η απουσία οικονομικών δεικτών και η επιφυλακτική στάση εν αναμονή σειράς ανακοινώσεων οικονομικών αποτελεσμάτων από αμερικανικές εταιρίες τους οδήγησαν σε τοποθετήσεις σε νομίσματα με τις υψηλότερες αποδόσεις.

Σχεδόν 40 εταιρίες που περιλαμβάνονται στον δείκτη Standard & Poor’s 500 θα γνωστοποιήσουν σήμερα τα αποτελέσματά τους. Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 1,0983 δολάρια, έναντι 1,0945 δολαρίων χθες το βρ’αδυ.

Η ισοτιμία εξάλλου του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 131,71 γεν ανά ευρώ ενώ νωρίτερα, υπερέβει τα 131,39 γεν ανά ευρώ, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 1999. Τέλος, η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 120,29 γεν, έναντι 120,51 γεν νωρίτερα το πρωί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v