Σταθερά πάνω από τα 1,08 δολάρια το ευρώ

Ενισχυμένο εμφανίζεται το ευρώ έναντι γεν και δολαρίου, με το τελευταίο να μην μπορεί να επωφεληθεί ούτε από την ύφεση των γεωπολιτικών εντάσεων αλλά ούτε και από τα θετικά (μεχρί στιγμής) εταιρικά κέρδη. Κοντά στα 25 δολάρια το πετρέλαιο στο Λονδίνο.

Ενισχυμένο εμφανίζεται το ευρώ έναντι γεν και δολαρίου, με το τελευταίο να μην μπορεί να επωφεληθεί ούτε από την ύφεση των γεωπολιτικών εντάσεων αλλά ούτε και από τα θετικά (μεχρί στιγμής) εταιρικά κέρδη. Κοντά στα 25 δολάρια βρίσκεται το πετρέλαιο στην αγορά του Λονδίνου.

Στέλεχος της ABN Amro σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι το δολάριο δεν αναμένεται να ανακάμψει ακόμη και μετά το πέρας των εορτασμών του Πάσχα. Το ευρώ διαμορφώνεται στα 1,0842 δολάρια έναντι του αμερικανικού νομίσματος.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι επενδυτές είναι επικεντρωμένοι περισσότερο σε νομίσματα με υψηλότερες αποδόσεις, όπως το ραντ στη Νότια Αφρική, καθώς και τα δολάρια του Καναδά και της Αυστραλίας.

Το πετρέλαιο καταγράφει οριακές διακυμάνσεις στα 24,96 δολάρια το βαρέλι στην αγορά του Λονδίνου, ενώ το nymex κινείται στα 29,08 δολάρια. Ο χρυσός διαμορφώνεται στα 324,13 δολάρια ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v