Με οριακές διακυμάνσεις η σχέση ευρώ - δολαρίου

Δίχως σημαντικές μεταβολές και στον άξονα των 1,07 δολαρίων κινείται η σχέση ανταλλαγής του ευρώ με το δολάριο, καθώς η ημέρα της ”τελικής κρίσεως” (επίθεση στο Ιράκ) πλησιάζει, όπως τονίζουν σχετικώς αναλυτές της αγοράς. Εξάλλου, πτωτικά στα 35,6 δολ. ανά βαρέλι κινούνται οι τιμές του αργού.

Δίχως σημαντικές μεταβολές και στον άξονα των 1,07 δολαρίων κινείται η σχέση ανταλλαγής του ευρώ με το δολάριο, καθώς η ημέρα της ”τελικής κρίσεως” (επίθεση στο Ιράκ) πλησιάζει, όπως τονίζουν σχετικώς αναλυτές της αγοράς.

Για σήμερα πάντως, τις τάσεις στην αγορά χρήματος αναμένεται να καθορίσουν τα μακροοικονομικά νέα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα οι αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας, ο δείκτης τιμών παραγωγού, το εμπορικό ισοζύγιο, αλλά και (λιγότερο) ο δείκτης των δεικτών.

Αναλυτές της Merrill Lynch προβλέπουν ότι το ευρώ θα ενισχυθεί έναντι του δολαρίου, αφού αναμένουν πως τα μακροοικονομικά στοιχεία δεν θα ικανοποιήσουν την αγορά.

Εξάλλου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Γ. Κοιζούμι, για τον νέο διοικητή της Τράπεζας της Ιαπωνίας, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στις 19 Μαρτίου.

Στα 118 γεν κινείται η σχέση ανταλλαγής δολαρίου – γεν, ενώ στα 127 γεν διαμορφώνεται η ισοτιμία ευρώ – γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v