Σταθεροποιητικά στο 1,04 δολ. το ευρώ

Δίχως αξιοσημείωτες μεταβολές κινείται η ισοτιμία ευρώ – δολαρίου με τους αναλυτές να προβλέπουν πτωτική συνέχεια για το ”πράσινο νόμισμα” με αφορμή τις γεωπολιτικές εντάσεις (Ιράκ, Β. Κορέα) και τις εξελίξεις.

Με οριακές διακυμάνσεις κινείται η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου με τους αναλυτές της αγοράς να προβλέπουν πως οι πιέσεις στο ”πράσινο νόμισμα” θα συνεχιστούν, εν μέσω ανησυχιών για το ζήτημα του Ιράκ αλλά και της Β. Κορέας.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις εξελίξεις στο διπλωματικό και στρατιωτικό πεδίο σχολιάζουν αμερικανοί διαχειριστές, επισημαίνοντας παράλληλα πως η περίοδος των εορτών φαίνεται να ωφελεί εν μέρει το δολάριο (σε σχέση με το ευρώ), αφού το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι περιορισμένο, αλλά οι πτωτικές τάσεις είναι ξεκάθαρες.

Εξάλλου, οι γεωπολιτικοί λόγοι στάθηκαν αφορμή για την ενίσχυση και του γεν έναντι του δολαρίου, με τους αναλυτές να εκτιμούν πως δεν αναμένονται σημαντικές διακυμάνσεις στη σχέση ανταλλαγής τους.

Στον άξονα των 1,04 δολαρίων κινείται η ισοτιμία ευρώ – δολαρίου, ενώ στα 119 γεν διαμορφώνεται η σχέση ανταλλαγής του ιαπωνικού νομίσματος με το δολάριο.

Εξάλλου, στα 124 γεν κινείται η ισοτιμία ευρώ– γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v