Στα 87 σέντς το ευρώ

Σε επίπεδα κάτω των 87 σεντς υποχωρεί κατά τις σημερινές συναλλαγές η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο μετά τη δημοσιοποίηση έκθεσης, σύμφωνα με την οποία τον Ιανουάριο οι τιμές χονδρικής στη Γερμανία σημείωσαν αύξηση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα.

Στα επίπεδα των 87 σεντς ανά ευρώ υποχωρεί κατά τις σημερινές συναλλαγές η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο μετά τη δημοσιοποίηση έκθεσης, σύμφωνα με την οποία τον Ιανουάριο οι τιμές χονδρικής στη Γερμανία σημείωσαν αύξηση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα.

Το ιαπωνικό νόμισμα υποχωρεί έναντι των δύο βασικών ανταγωνιστών του καθώς σχόλια του Ιάπωνα υπουργού οικονομικών Μασατζούρο Σιοκάουα και του Ιάπωνα υπουργού δημοσιονομικής πολιτικής Χέιζο Τακενάκα εξανέμισαν τις όποιες ελπίδες βελτίωσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας.

Η ισοτιμία ευρώ/δολαρίου διαμορφώνεται στα 87,03 σέντς, έχοντας αγγίξει νωρίτερα τα 86,60 σεντς, έναντι 86,90 σεντς το πρωί και 87,06 σεντς χθες το βράδυ.

Η ισοτιμία του ευρώ με το ιαπωνικό νόμισμα κυμαινόταν, διαμορφώνεται στα 116,06 γεν ανά ευρώ, έναντι 116,07 γεν ανά ευρώ το πρωί και 115,53 γεν ανά ευρώ χθες το βράδυ. Το δολάριο διαμορφώνεται στα 133,74 γεν, έναντι 133,57 γεν το πρωί και 132,69 γεν χθες το βράδυ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v