Πιέσεις στο ευρώ από λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ

Πτώση σε σχέση με τα πρωινά του επίπεδα καταγράφει το ευρώ έναντι του δολαρίου στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, μετά τη δημοσιοποίηση των καλύτερων των αναμενομένων στοιχείων για τις λιανικές πωλήσεις των ΗΠΑ.

Πτώση σε σχέση με τα πρωινά του επίπεδα καταγράφει το ευρώ έναντι του δολαρίου στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, μετά τη δημοσιοποίηση των καλύτερων των αναμενομένων στοιχείων για τις λιανικές πωλήσεις των ΗΠΑ, οι οποίες, μη συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων αυτοκινήτων, σημείωσαν αύξηση 1,2%.

Πτώση καταγράφει και το ιαπωνικό νόμισμα έναντι του δολαρίου μετά τη δήλωση της Moody’s Investors Service ότι ενδέχεται να υποβαθμίσει εκ νέου, έως και κατά δύο βαθμίδες, την πιστοληπτική ικανότητα της Ιαπωνίας.

Το ευρωπαικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 87,20 σέντς από 87,57 σεντς το μεσημέρι και 87,61 σεντς αργά χθες το βράδι. Να σημειωθεί οτι η χθεσινή ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν 87,53 σεντς ανά ευρώ.

Η ισοτιμία του ευρώ με το γεν διαμορφώνεται στα 116,41 γεν ανά ευρώ, έναντι 116,54 γεν ανά ευρώ το πρωί και 116,22 γεν ανά ευρώ χθες το βράδι. Η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 133,12 γεν, από 133,17 γεν το πρωί και 132,63 γεν χθες το βράδι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v