Σε ανοδική τροχιά το ευρώ

Μικρή υποχώρηση από τα πρωϊνά του επίπεδα παρουσιάζει το ευρώ στην διεθνή αγορά συναλλάγματος, το οποίο ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί τα πρόσφατα κέρδη του έναντι του δολαρίου και να διαμορφώνεται στα 87,69.

Μικρή υποχώρηση από τα πρωινά του επίπεδα παρουσιάζει το ευρώ στην διεθνή αγορά συναλλάγματος. Η ισοτιμία του έναντι του δολαρίου διαμορφώνεται στα 0,8769 δολάρια. Παράλληλα η ισοτιμία του ευρώ έναντι της λίρας Αγγλίας διαμορφώνεται στις 0,6132 λίρες και έναντι του γεν στα 116,89 γεν ανά ευρώ.

Η ισοτιμία του δολαρίου έναντι της λίρας Αγγλίας διαμορφώνεται στα 1,4260 δολάρια ανά λίρα Αγγλίας, ενώ έναντι του γεν στα 133,67 γεν ανά δολάριο.

Να υπενθυμίσουμε οτι το πρωί η ισοτιμία ευρώ δολαρίου πλησίασε τα 88 σεντς ανά ευρώ, γεγονός το οποίο οφείλεται στην απόφαση του Συμβουλίου Ecofin να μην αποστείλει τελικώς επιστολή προειδοποίησης προς τη Γερμανία για το υψηλό δημοσιονομικό της έλλειμμα.

Η μικρές διακυμάνσεις που παρατηρήθηκαν στην ισοτιμία γεν - δολαρίου, η οποία σημειωτέον απομακρύνθηκε από το ναδίρ τριετίας, οφείλεται στις φήμες ότι η ιαπωνική κυβέρνηση θα λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των επισφαλών δανείων των ιαπωνικών τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v