Σε χαμηλότερα επίπεδα το ευρώ

Σε επίπεδα χαμηλότερα του ζενίθ των τελευταίων τριαντατεσσάρων μηνών στα οποία αναρριχήθηκε την περασμένη Παρασκευή κινείται η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο. Οι επενδυτές κρατούν στάση αναμονής για να διαπιστώσουν κατά πόσο υπάρχουν προοπτικές επιπλέον πτώσης του δολαρίου.

Σε επίπεδα χαμηλότερα του ζενίθ των τελευταίων τριαντατεσσάρων μηνών στα οποία αναρριχήθηκε την περασμένη Παρασκευή -1,0255 δολάρια ανά ευρώ - κινείται κατά τις σημερινές συναλλαγές η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο.

Οπως επισημαίνουν αναλυτές της αγοράς, οι επενδυτές κρατούν στάση αναμονής για να διαπιστώσουν κατά πόσον υπάρχουν επιπλέον περιθώρια πτωτικής τάσης του δολαρίου ή οι ρευστοποιήσεις για κατοχύρωση πρόσφατων κερδών θα μειώσουν τις απώλειες που έχει σημειώσει το αμερικανικό νόμισμα.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 1,0210 δολάρια, έναντι 1,0242 δολάρίων το πρωί και 1,0227 δολαρίων την περασμένη Παρασκευή.

Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώνεται στα 1,0210 δολάρια ανά ευρώ. Η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 123,53 γεν ανά ευρώ, έναντι 123,45 γεν ανά ευρώ το πρωί και 123,25 γεν την περασμένη Παρασκευή. Τέλος η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 120,97 γεν, έναντι 120,54 γεν το πρωί και 120,51 γεν την περασμένη Παρασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v