Τα επίπεδα του Ιανουαρίου 2000 άγγιξε το ευρώ

Σε επίπεδα υφηλότερα του Ιανουαρίου του 2000 αναρριχήθηκε, κατά τις σημερινές συναλλαγές η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο. Αυτή την ώρα το ευρωπαϊκό νόμισμα υποχωρεί ελαφρώς εξαιτίας της θετικής εξέλιξης του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης του Michigan.

Σε επίπεδα υφηλότερα του Ιανουαρίου του 2000 αναρριχήθηκε, κατά τις σημερινές συναλλαγές η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο. Αυτή την ώρα το ευρωπαϊκό νόμισμα σημειώνει ελαφρά πτώση εξαιτίας της θετικής εξέλιξης του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης του Michigan.

Το κοινό νόμισμα διέσπασε σημαντικά τεχνικά επίπεδα έναντι μιας σειράς νομισμάτων, αναρριχώμενο στα υψηλότερα επίπεδα του τελευταίου πενταμήνου σε σχέση με τη στερλίνα για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση και στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων εννέα μηνών σε σχέση με το ελβετικό φράγκο, ενώ όπως επισημαίνουν αναλυτές της αγοράς το δολάριο υφίσταται μεγαλύτερες πιέσεις από ό,τι το ευρώ.

Το απόγευμα η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο διαμορφώνεται στα 1,0213 δολάρια, έναντι 1,0259 δολάρια το πρωί και 1,0182 δολάρια χθες. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώνεται στα 1,0200 δολάρια ανά ευρώ. η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 124,71 γεν ανά ευρώ, έναντι 125,09 γεν ανά ευρώ το πρωί και 124,93 γεν ανά ευρώ χθες. Τέλος, η ισοτιμία του γεν με το δολάριο διαμορφώνεται στα 121,62 γεν, έναντι 122,52 γεν το πρωί και στα 122,67 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v