Ενισχυμένο το ευρώ έναντι δολαρίου και γεν

Ανοδικές τάσεις καταγράφει το ευρώ έναντι του δολαρίου, ενώ το γεν υποχωρεί έναντι των δύο βασικών ανταγωνιστών του δεχόμενο πιέσεις μετά τη γνωστοποίηση της πτώσης του ιαπωνικού δείκτη βασικών οικονομικών δεικτών.

Ανοδικές τάσεις καταγράφει το ευρώ, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, έναντι του δολαρίου.

Το γεν, παράλληλα, υποχωρεί έναντι των δύο βασικών ανταγωνιστών του δεχόμενο πιέσεις μετά τη γνωστοποίηση της πτώσης, τον Αύγουστο, του ιαπωνικού δείκτη βασικών οικονομικών δεικτών κάτω από το όριο των 50 μονάδων γεγονός που παρέχει ένδειξη ότι η ιαπωνική οικονομία ενδέχεται να συρρικνωθεί - για πρώτη φορά σε διάστημα οκταμήνου - τον Νοέμβριο του 2002 το νωρίτερο.

Ο δείκτης - που παρέχει ένδειξη για τις οικονομικές προοπτικές στο επόμενο τρίμηνο με εξάμηνο - υποχώρησε τον Αύγουστο στο 44,4 από 70 τον Ιούλιο.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 98 σεντς έναντι 97,94 σεντς το9 πρωί και 97,90 σεντς την περασμένη Παρασκευή.

Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώθηκε στα 98,10 σεντς ανά ευρώ. Η ισοτιμία εξάλλου του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 121,40 γεν ανά ευρώ, έναντι 121,15 γεν ανά ευρώ το πρωί και 120,62 γεν ανά ευρώ την περασμένη Παρασκευή.

Τέλος η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 123,96 γεν, έναντι 123,81 γεν το πρωί και 123,16 γεν την περασμένη Παρασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v