Κοντά στα 99 σεντς το ευρώ

Οριακές τάσεις ακολουθεί το ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του δολαρίου, ύστερα από την απροσδόκητη πτώση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής το Μάιο, περιορίζοντας ωστόσο κατά πολύ τις αρχικές του απώλειες.

Ξανά κοντά στα 99 σεντς διαμορφώνεται η ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου, με το ευρωπαϊκό νόμισμα να περιορίζει ελαφρώς τις απώλειές του ύστερα από την ανακοίνωση της υποχώρησης του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής στη Γαλλία.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα στοιχεία για τις πωλήσεις λιανικής στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και την καταναλωτική εμπιστοσύνη, που αναμένεται να παρουσιάσουν άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Στα 98,95 σεντς διαμορφώνεται το ευρώ έναντι του αμερικανικού νομίσματος, το οποίο προσπαθεί να επωφεληθεί από τις προσδοκίες που ενισχύθηκαν ύστερα και από τη χθεσινή σημαντική άνοδο του Nasdaq.

Ανοδικές τάσεις ακολουθεί το δολάριο έναντι του γεν στα 116,90, καθώς η Τράπεζα της Ιαπωνίας εξακολουθεί να παίζει ”τη γάτα με το ποντίκι” γύρω από πιθανή παρέμβασή της στην αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v