Θετικό κλίμα στις ευρωαγορές

Ανοδικές τάσεις εκδηλώνουν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας οι ευρωαγορές, καθώς έχουν δημιουργηθεί ικανοποιητικά ανοδικά περιθώρια για τις μετοχές μετά τη σταθεροποίηση στο προηγούμενο διάστημα.

Ανοδικές τάσεις εκδηλώνουν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας οι ευρωαγοές, καθώς έχουν δημιουργηθεί ικανοποιητικά ανοδικά περιθώρια για τις μετοχές μετά τη σταθεροποίηση στο προηγούμενο διάστημα.

Ευνοϊκή αναμένεται να είναι η ανακοίνωση των στοιχείων για το αμερικανικό ΑΕΠ το απόγευμα και αυτό συμβάλλει στη δημιουργία θετικής ψυχολογίας.

Τις αγορές υποστηρίζουν οι κλάδοι πετρελαίου και πρώτων υλών, μετά τη νέα άνοδο του ”μαύρου χρυσού” και την αναβάθμιση των εταιριών πρώτων υλών από τη Merrill Lynch.

Ο δείκτης FTSE κερδίζει 0,59% στις 5.001 μονάδες, ενώ ο DAX ενισχύεται 0,64% στις 4.331 μονάδες και ο CAC 0,66% στις 4.003 μονάδες.

Ο τεχνολογικός κλάδος ”διορθώνει” υψηλότερα και η Nokia κερδίζει 1,8% στα 12,28 ευρώ. Η WWP εκτινάχθηκε στο άνοιγμα 3,8% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v