Στο ρελαντί οι ευρωαγορές εν όψει της Fed

Μικτές τάσεις εμφανίζουν οι ευρωπαϊκές αγορές, εν αναμονή της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ για τον καθορισμό των αμερικανικών επιτοκίων. Κέρδη στον κλάδο PCs μετά τα αποτελέσματα της Google.

Μικτές τάσεις εμφανίζουν οι ευρωπαϊκές αγορές, εν αναμονή της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ για τον καθορισμό των αμερικανικών επιτοκίων.

Οι μετοχές που σχετίζονται με τον κλάδο ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως η Infineon Technologies και η Cap Gemini, ενισχύονται σε υψηλότερα επίπεδα μετά την ανακοίνωση θεαματικής αύξησης κερδοφορίας της Google.

Ο δείκτης FTSE υποχωρεί 0,09% στις 4.901 μονάδες, ενώ ο DAX κερδίζει 0,08% στις 4.283 μονάδες. Στο Παρίσι ο CAC υποχωρεί ελαφρώς 0,04% στις 3.937 μονάδες.

Με αναρρίχηση 4,8% αντιδρά η μετοχή της British Sky Broadcasting στην ανακοίνωση αύξησης των συνδρομητών της, ενώ στον αντίποδα η φαρμακοβιομηχανία Roche Holding άνοιξε με πτώση 2,2% καθώς τα αποτελέσματα 2004 που ανακοίνωσε δεν ικανοποίησαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v