Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεδρίαση θετικής αντίδρασης στις ευρωαγορές

Οι ενδείξεις από την ευρωζώνη εξακολουθούν να προκαλούν νευρικότητα αλλά οι έντονες απώλειες των τελευταίων συνεδριάσεων «προσκαλούν» τους επενδυτές σε επιλεκτικές τοποθετήσεις.

Οι ενδείξεις από την ευρωζώνη εξακολουθούν να προκαλούν νευρικότητα αλλά οι έντονες απώλειες των τελευταίων συνεδριάσεων «προσκαλούν» τους επενδυτές σε επιλεκτικές τοποθετήσεις και στήριξαν ανάκαμψη στους βασικούς δείκτες.

Η ελληνική πολιτική ηγεσία κάνει σήμερα μια ακόμη προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης, ενώ στην Ισπανία, οι πιέσεις στην αγορά ομολόγων εκτονώθηκαν αρκετά, εν αναμονή του σχεδίου της Μαδρίτης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Εχοντας κινηθεί με έντονη νευρικότητα και απώλειες κατά κύριο λόγο, οι δείκτες των ευρωαγορών κινήθηκαν μετά το μεσημέρι με άνοδο.

Ο δείκτης FTSE έκλεισε με άνοδο 0,25% στις 5.544 μονάδες, ο DAX κερδισε 0,66% στις 6.518 μονάδες, ενώ ο CAC με κέρδη 0, 37% στις 3.130 μονάδες.

Δυναμική ήταν η αντίδραση στις αγορές του Νότου, με τον ΙΒΕΧ στην Μαδρίτη να κλεινει ενισχυμένος 3,42% και τον ΜΙΒ στο Μιλάνο 1,69%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v