Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτική άνοδος στις ευρωαγορές

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δυο εβδομάδων οι ευρωπαϊκές αγορές, με την προσοχή στα εταιρικά αποτελέσματα αλλά και στις εξελίξεις στην υπό εξέλιξη Σύνοδο Κορυφής. Κέρδη στην Ασία.

Ανοδική κίνηση, στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δυο εβδομάδων, για τις ευρωπαϊκές αγορές, με την προσοχή στα εταιρικά αποτελέσματα αλλά και στις εξελίξεις στην υπό εξέλιξη Σύνοδο Κορυφής.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται αυτή την ώρα ενώ ο DAX στη Φρανκφούρτη ενισχύεται κατά 0,71% στις 6.983 μονάδες.

Σε ανοδικό βηματισμό και ο CAC στο Παρίσι, στις 3.983 μονάδες ενώ ο FTSE 100 στο Λονδίνο ενισχύεται κατά 0,62% στις 5.917 μονάδες.  

Σημαντικά κέρδη καταγράφουν οι μετοχές των SAP και L'Oreal.

Νωρίτερα, ο γερμανικός δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης Ifo υποχώρησε στο 111,1 το Μάρτιο από 111,3 το Φεβρουάριο, βάζοντας τέρμα σε εννέα συνεχόμενους ανοδικούς μήνες.

Εν τω μεταξύ, σε υψηλότερα επίπεδα έκλεισαν οι περισσότερες ασιατικές αγορές, με τον δείκτη Νikkei να αυξάνει τα εβδομαδιαία κέρδη του στο 3,6%, δείχνοντας ότι η Ιαπωνία ξεπερνά τον πυρηνικό εφιάλτη.

Ειδικότερα, ο Nikkei έκλεισε την Παρασκευή στις 9.536 μονάδες με άνοδο 1,1%.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v