Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκκίνηση με κέρδη για τις ευρωαγορές

Ποδαρικό με ισχυρά κέρδη στις ευρωαγορές και ειδικότερα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες που ενισχύονται σημαντικά στην πρώτη συνεδρίαση του έτους για ορισμένα χρηματιστήρια, καθώς το Λονδίνο είναι κλειστό λόγω αργίας.

Ποδαρικό με ισχυρά κέρδη στις ευρωαγορές και ειδικότερα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες που ενισχύονται σημαντικά στην πρώτη συνεδρίαση του έτους για ορισμένες χρηματιστηριακές αγορές (Το Λονδίνο είναι κλειστό λόγω αργίας)

Συγκεκριμένα, ο γερμανικός δείκτης DAX 30 ενισχύεται κατά 0,95% στις 6970 μονάδες, ενώ ο γαλλικός CAC 40 καταγράφει άνοδο 1,1% στις 3846 μονάδες.

Στις αγορές του ευρωπαϊκού Νότου, ο ισπανικός ΙΒΕΧ ενισχύεται κατά 0,96% στις 9949 μονάδες και ο πορτογαλικός PSI καταγράφει άνοδο 0,77% στις 7646 μονάδες.
Ο πανευρωπαϊκός FTSEurofist ενισχύεται κατά 1%

Η μετοχή της Porsche έχει εκτιναχθεί κατά 10% μετά την απόφαση Ομοσπονδιακού δικαστή στις ΗΠΑ να απορρίψει τις κατηγορίες εναντίον της αυτοκινητοβιομηχανίας για παραπλάνηση των επενδυτών. Η δικαστική απόφαση, άρει το τελευταίο εμπόδιο για την συγχώνευση της Porsche με την Volkswagen, ενώ η τελευταία ανακοίνωσε ότι ανανεώνει το συμβόλαιό της με τον διευθύνοντα σύμβουλο Martin Winterkorn μέχρι το 2016, ώστε να ολοκληρωθεί και η πολύκροτη συγχώνευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v