Δύναμη από τη Wall ”αντλούν” oι ευρωαγορές

Σε υψηλότερα επίπεδα κινούνται οι ευρωαγορές, με τις πετρελαϊκές εταιρίες να ενισχύουν τους δείκτες, ενώ κέρδη καταγράφει και ”ομάδα” εταιριών, οι μετοχές των οποίων κατέγραψαν ικανοποιητικά κέρδη στη χθεσινή διαπραγμάτευση στη Wall Street.

Σε υψηλότερα επίπεδα κινούνται οι ευρωαγορές, με τις πετρελαϊκές εταιρίες να ενισχύουν τους δείκτες, ενώ κέρδη καταγράφει και ”ομάδα” εταιριών, οι μετοχές/δικαιώματα των οποίων κατέγραψαν ικανοποιητικά κέρδη στη χθεσινή διαπραγμάτευση στη Wall Street.

Aναλυτικότερα, κέρδη καταγράφουν οι BP και Total, με αφορμή την ενίσχυση των τιμών του ”μαύρου χρυσού”, ενώ ανάλογα κινείται και η μετοχή της Deutsche Bank, ύστερα από τα κέρδη της τάξεως 1,3% που κατέγραψε η μετοχή της στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ.

Ανάλογα κέρδη καταγράφουν οι τίτλοι της Abbey National και της HBOS, αφού τα δικαιώματά τους (ADRs) ενισχύθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street.

Εξάλλου, πτωτικά κινούνται οι μετοχές της STMicroelectronics, με αφορμή τα αποτελέσματα της Microsoft, ενώ το έντονο ενδιαφέρον των επενδυτών αναμένεται να προκαλέσει η Volkswagen, η οποία ανακοινώνει σήμερα αποτελέσματα β΄ τριμήνου.

Στις 4.327 μονάδες κινείται ο δείκτης FTSE 100, σημειώνοντας κέρδη 0,5%, ενώ στις μονάδες βρίσκεται ο CAC 40, καταγράφοντας κέρδη 0,27%.

Εξάλλου, κέρδη 0,5% σημειώνει ο Dax, στις 3.820 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v