Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Ισχνές" διακυμάνσεις στην Ευρώπη

Σε λήθαργο μοιάζουν να βρίσκονται οι επενδυτές στις ευρωπαϊκές αγορές, με τους βασικούς δείκτες να καταγράφουν ισχνές διακυμάνσεις και χαμηλούς όγκους συναλλαγών. Ανοδικά τα futures της Wall.

Εξαιρετικά ήπιες συνθήκες επικρατούν στις κορυφαίες ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να προχωρούν σε κάποιες αγορές, κυρίως πετρελαϊκών ομίλων, αλλά και μετοχών εταιρειών που ανακοίνωσαν μεγέθη καλύτερα του αναμενόμενου.

Μοναδική αγορά η οποία εμφανίζει «ζωντάνια» έστω και αρνητική είναι αυτή του Λονδίνου, η οποία κινείται πτωτικά εξαιτίας των πιέσεων που ασκούνται σε μετοχές τραπεζικών ομίλων.

Πτώση υψηλότερη του 3% για τους τίτλους των Barclays και Royal Bank of Scotland, ενώ απώλειες 2,1% σημειώνει ο τίτλος της BNP Paribas.

Σε επίπεδο δεικτών ο DAX 30 ενισχύεται 0,4% στις 4.983 μονάδες, με τον CAC 40 να σημειώνει κέρδη 0,1% στις 3.278 μονάδες. Πτώση 0,7% για τον FTSE 100 στις 4.450 μονάδες.

Ανοδικές τάσεις, αυτήν την ώρα, στα futures της Wall Street. Κέρδη 0,3% για τον Dow Jones, 0,43% για τον S&P 500 και 0,2% για τον Nasdaq.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v