Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες διακυμάνσεις στις ευρωαγορές

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης οι κορυφαίες ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε εταιρικές ανακοινώσεις, με δεδομένο την έλλειψη μακροοικονομικών στοιχείων.

Με το βλέμμα στραμμένο στις ανακοινώσεις εταιρικών μεγεθών κορυφαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων βρίσκονται οι επενδυτές στις ευρωαγορές, με δεδομένη και την απουσία σημαντικών μακροοικονομικών στοιχείων.

Η κάθετη υποχώρηση του ιαπωνικού ΑΕΠ, μάλλον περνά απαρατήρητη, κάτι το οποίο λίγο ως πολύ συνέβη και στις ασιατικές αγορές.

Πτώση 1,3% για τον τίτλο της HSBC, ενώ στον αντίποδα ισχυρά ανοδικά, με κέρδη 4,4% κινείται η μετοχή της Air France-KLM, μετά την ανακοίνωση χαμηλότερων των αναμενόμενων ετήσιων λειτουργικών ζημιών.

Άνοδος 0,33% για τον DAX 30 στο επίπεδο των 4.976 μονάδων, με τον FTSE 100 να κινείται οριακά χαμηλότερα κατά 0,06% στις 4.478 μονάδες και τον CAC 40 να ακολουθεί ανάλογη πορεία, με απώλειες μόλις 0,07% στις 3.273 μονάδες.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στις ασιατικές αγορές, ενώ μικτή ήταν η εικόνα της Wall Street στη συνεδρίαση της Τρίτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v