Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη στις ευρωαγορές-Ανοδικά τα futures της Wall

Στο "πράσινο" συνεχίζουν να κινούνται οι ευρωαγορές, βρίσκοντας στήριγμα σε British Airways και Munich Re, τα αποτελέσματα των οποίων δεν ήταν τελικά τόσο άσχημα όσο αναμενόταν. Άνοδο δείχνουν τα futures της Wall Street.

Στο "πράσινο" συνεχίζουν να κινούνται οι κυριότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, βρίσκοντας στήριγμα σε British Airways -που καταγράφει τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων 20 ετών- και Munich Re, τα αποτελέσματα των οποίων δεν ήταν τελικά τόσο άσχημα όσο αναμενόταν.

Ο δείκτης FTSE του Λονδίνου κινείται 2,08% υψηλότερα, στις 4.361 μονάδες, ενώ κέρδη 1,39% καταγράφει ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης, στις 4.880 μονάδες, και 1,19% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 3.427 μονάδες.

Εν τω μεταξύ, σε ανοδικό ξεκίνημα της Wall Street παραπέμπουν τα συμβόλαια του Dow Jones (+1,76%) και του S&P 500 (+2,14%), με τις μετοχές να δείχνουν να έχουν αντοχές, παρά τις προβλέψεις των αναλυτών ότι τα στοιχεία που θα ανακοινωθούν για την ανεργία θα δείχνουν αύξησή της στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας πενταετίας.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v